Breipakketten Beddengoed van Tante Zoet

Doe mee met een nieuwe Zeeuwse Meebrei-deken! Meer dan twee eeuwen Zeeuws breiwerk samengevat in een fantastische woondeken, dat is het BeddenGoed van tante Zoet

In het pakket zit genoeg garen voor de comlete deken. Wilt u de deken toch groter maken? Neem dan even contact op met ons, we zorgen dat dat u de gewenste bollen krijgt van hetzelfde verfbad.

Bij aanschaf van het breipakket is het abonnement op de deken gratis, u hoeft niet meer extra in te schrijven voor het bombonnement (uiteraard is dit in samenwerking met de St. Zeeuwse Visserstruien!). Het pakket wordt bovendien gratis verzonden.

We maakten 2 varianten in pakketten: een van katoen/acryl en een van merino/polyamide. Bij onderstaande artikelen vindt u alle informatie.

De complete BOM (Brei Ook Mee) bestaat uit 7 delen; deel 1 krijgt u toegezonden na betaling van het pakket. Dit deel bevat de algemene aanwijzingen, hoeveel garen u nodig hebt, wat voor breinaalden...kortom: de voorpret. 

De volgende vijf delen komen vanaf september elke maand nieuw beschikbaar. Het BeddenGoed van tante Zoet bevat 30 ajour patronen die we vonden bij avonddoekjes, haakmutsjes (gebreid!), kousen, labedissen en slaapmutsen. Het laatste (zevende) deel bevat de aanwijzingen voor het afwerken van uw BeddenGoed.

Het BOMbonnement loopt tot en met februari 2019. Daarna stop het automatisch. 

De patronen hebben een verschillende moeilijkheidsgraad, aangegeven van 1 tot en met 4 bolletjes. Bent u nog niet zo bedreven? Brei dan eerst de patronen met één en twee bolletjes. De meer ervaren breister kan direct alle patronen breien.

De afgewerkte maat is ongeveer 145 x 205 cm.

 

 • Beddengoed van katoen/acryl
  Beddengoed van katoen/acryl

  Pakket van Scheepjes Softfun

  60% Katoen/40 % acryl 140 meter op 50 gram - wasbaar op 30 graden.

  De deken op de foto is gebreid van wit, kleur 2412

  Scheepjes Softfun is echter leverbaar in heel veel kleuren, kies op de…

  € 95,00
 • Beddengoed van wol/polyamide
  Beddengoed van wol/polyamide

  Pakket van Borgo de' Pazzi Amore 160

  75% Recycle-Merino/25% Polyamide, 160 meter op 50 gram - wasbaar op 30 graden.

  Amore 160 is echter leverbaar in heel veel kleuren, kies op de kleurenkaarten de kleur van uw keuze.

  Vermeld…

  € 115,00
© 2014 - 2020 Blij-dat-ik-brei.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel