Ups 'n Downs CAL

Jolanda en Naomi hebben ook dit keer weer hun uiterste best gedaan een leuke deken te maken met een gevarieerd zigzag-patroon. De naam Ups ’n Downs 2021 is ontleend aan het feit dat alles op en neer gaat, misschien ook nog wel een beetje wat betreft de uitdagingen.  

Ups 'n Downs 2021 is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties: Grey Sand, Pink Beach en Blue Wave. 

De pakketten worden aangeboden in een doos, incl. leren label en een doosje stekenmarkeerders.  Er zal per verkocht pakket een donatie worden gedaan aan Stichting Ambulance Wens Nederland.

De deken wordt voornamelijk met 1 maat haaknaald 3,5 mm gehaakt. Afhankelijk van je hand van haken kies je de haaknaald waar jij je het beste bij voelt. Voor sommige delen kan het nodig zijn (afhankelijk van je hand van haken) dat je een halve maat groter of kleiner nodig hebt. De deken wordt gehaakt met Durable cosy extra fine (50 gram/180 meter) 58% katoen en 42% acryl garen.  (29 bollen). De deken wordt dan ca 165 x 120 cm groot (lxb).

De patronen zijn voorzien van geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de facebookgroep Haakplein en via www.haakplein.com is de Ups 'n Downs 2021 gratis te downloaden. Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar. Deze zijn direct te bestellen, de pakketten worden uitgeleverd vanaf 16 maart. 

De Cal start op 2 april.

© 2014 - 2023 Blij-dat-ik-brei.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel