Verrassingscadeau-pakketten Kerst 2022

Wil je jezelf of iemand anders trakteren op een doos prachtige garens? Wij hebben 2 mooie verrassingspakketten voor je samengesteld!

 • Verrassingspakket Luxe Sokkenwol. In dit pakket zit wol voor 5 paar prachtige sokken, waaronder een streng handgeverfde merino-sokkenwol en nog 4 x 100 gram wol (effen, Color, Alpcaca, Tweed, etc.) . En verder zitten er nog een paar héle leuke verrassingen in dit pakket! 
 • Verrassingspakket-de-luxe. In dit pakket zitten verschillende soorten garens die toppers zijn in onze winkel., waaronder een luxe streng handgeverfd garen. Tenminste 4 projecten kun je maken met de inhoud van pakket. Ook hier ontvang je weer verschillende patronen die bij de garens passen. Ook in dit pakket zitten weer een paar hele leuke verrassingen! Het is een mix van haken en breien. Beheers je maar 1 techniek? Geef dat dan door op het bestel-formulier, dan passen we de patronen zo veel mogelijk aan.

Wil je dat we het pakket rechtstreeks sturen naar iemand anders? Geef dit dan aan op het bestelformulier! Ook kun je een wens of boodschap voor de ontvanger toe laten voegen. 

De pakketten worden verzonden vanaf donderdag 1 december 2022. Door de drukte van alle decemberpost en - bestellingen kan de bestelling er iets langer over doen dan je gewend bent.

De pakketten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

 • -9%

  Verrassingspakket-luxe-sokkenwol
  Verrassingspakket-luxe-sokkenwol

  ∙ Verrassingspakket Luxe Sokkenwol. In dit pakket zit wol voor 5 paar prachtige luxe sokken, waaronder een streng handgeverfde merino-sokkenwol en nog 4 x 100 gram wol (effen, Color, Tweed, Alpaca etc.) . En verder zitten er nog…

  € 55,00 € 49,95
 • -9%

  Verrassingspakket-de-luxe
  Verrassingspakket-de-luxe

  ∙ Verrassingspakket-de-luxe. In dit pakket zitten verschillende soorten garens die toppers zijn in onze winkel., waaronder een luxe streng handgeverfd garen. Tenminste 4 projecten kun je maken met de inhoud van pakket. Ook hier…

  € 79,95 € 72,50
© 2014 - 2023 Blij-dat-ik-brei.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel