Scheepjes Skies Giftbox

De nieuwe SKIES-garens zijn gemaakt van een volledig natuurlijke vezel, 100% Premium Blend-katoen dat zo zacht is als een wolk. De kleuren variëren van het bleke blauw van een zonnige dag, via een diep traditioneel indigo naar het kolkende groen van een stormachtige lucht. De kleuren hebben een handgeverfde uitstraling en zijn vernoemd naar wolkenformaties. Alle kleuren zijn gemaakt met een natuurlijke indigo kleurstof, een van de oudste kleurstoffen ooit gebruikt. Gebruik bij de eerste keer wassen wel een colour catcher, want er kunnen hierbij wat verfresten vrijkomen!

Alle 9 kleuren in een geschenkdoos, in 2 varianten: Light en Heavy

Light: Dit assortiment bevat de 9 kleuren van Scheepjes SKIES Light van 28 gram. Eén mini-streng heeft een looplengte van 95 meter en is geschikt voor naaldmaat 3.00mm.

Heavy: Dit assortiment bevat de 9 kleuren van Scheepjes SKIES Heavy van 28 gram. Eén mini-streng heeft een looplengte van 47 meter en is geschikt voor naaldmaat 6.00mm.

 • Scheepjes Skies Giftbox - Light
  Scheepjes Skies Giftbox - Light

  Light: Dit assortiment bevat de 9 kleuren van Scheepjes SKIES Light van 28 gram. Eén mini-streng heeft een looplengte van 95 meter en is geschikt voor naaldmaat 3.00mm.

  De nieuwe SKIES-garens zijn gemaakt van een volledig…

  € 17,95
 • Scheepjes Skies Giftbox - Heavy
  Scheepjes Skies Giftbox - Heavy

  Heavy: Dit assortiment bevat de 9 kleuren van Scheepjes SKIES Heavy van 28 gram. Eén mini-streng heeft een looplengte van 47 meter en is geschikt voor naaldmaat 6.00mm.

  De nieuwe SKIES-garens zijn gemaakt van een volledig…

  € 17,95
© 2014 - 2021 Blij-dat-ik-brei.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel