Durable Magazine - Modern Retro

Artikel 50 van 76
€ 8,95 (inclusief btw)

Bij Durable houden we van retro en dat is niet vreemd. Ons merk stamt uit de jaren ’30 van de vorige eeuw en kent daarmee een lange historie. We halen daar graag inspiratie uit en daarin zijn we niet de enige! Dat blijkt wel uit de enthousiaste reacties die we nog steeds krijgen op onze populaire haakboekjes uit de jaren '70 en ’80.

Deze derde editie van het Durable Magazine staat vol met brei- en haakpatronen voor onder meer een tweed sjaal, een knuffelbeer en een grote, zachte deken voor op de bank. Het prachtige sokkenpatroon en de 'Cross my Heart Muts' houden je comfortabel en warm. Andere hoogtepunten zijn de twee fantastische vesten voor hem en haar. De 'Retro Sunflower' kinderrugzak kan zomaar de nieuwe favoriete school of gymtas worden voor jouw kleintje.

Ontdek verder in dit magazine welke trendkleuren je in het mode- en interieurbeeld terug zult vinden. Verder lees je het laatste nieuws en een inspirerend interview met Wilma Westenberg. Bovendien tonen wij hoe je creatief kunt zijn in de keuken met een overheerlijk recept voor worteltjestaart. Kortom, genoeg om van te genieten met deze editie dit najaar.

 

© 2014 - 2024 Blij-dat-ik-brei.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel